Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Välkommen bort till en hemkänsla

Det är mitt namn som står på lagfarten för den här oasen mitt i vildmarken och just nu är det rätt ensamt här i stugan. Idag vill jag berätta om att jag tänker ändra på det!

I somras började jag bygga små hus och matstationer åt insekter och djur i min skog.

För varje dag som gick märkte jag att de kom närmare. Först fåglarna och nu är även minken följt av både älg och bäver.

För varje byggprojekt, stort som litet, kom jag på mig själv över hur bra jag mår av att vara värd. Jag trivs otroligt bra i den rollen av att ge och dela med mig av det jag har.

Sen min underskrift landade på kontraktet för den här fastigheten har min vision alltid varit att dela den med andra och det är inte för än nu jag faktiskt har en tydlig bild av vad jag bygger mot. Varför jag varje dag lägger ner själ, svett och hjärta i att renovera stugorna och tomten.

VISIONEN

“Into Outdoor är en oas för nyfikna och erfarna, en samlingsplats i hjärtat av Norrlands vildmark.

Är du personen som vill jobba med händer och kropp. Jord under naglarna och lagom mycket skrubbsår?
Eller kanske en frilansare som vill byta ut kontoret mot vår unika miljö?

Bosätt dig en helg eller för säsongen, njut av ensamheten i en egen stuga eller dela upplevelsen med andra. Låna kajaken och dra ut på äventyr eller lägg dig i gräset i hagen och umgås med får, höns och hästar.

All mat lagar vi över öppen eld och råvarorna är odlade här i våra växthus eller fångad i naturens eget skafferi.

Vad du gör med din tid hos oss är helt upp till dig, du är välkommen precis som du är.

Välkommen bort till en hemkänsla.”

 

Det här texten skrev jag för att själv ha en tydlig målbild och samtidigt kunna förklara för andra om vad jag vill pyssla med i livet. Jag längtar efter att få öppna upp stugorna för andra, hålla kurser och utbildningar i egen regi och tillsammans med andra. Dela upplevelser med vänner och främlingar framför brasan.

 

Vad får du för tankar när du läser texten?
Svara gärna i en kommentar eller släng iväg ett mail till mig: larskalleflodin@gmail.com

Tack för att du tog dig tiden att läsa, hoppas att du får en fin helg 🙂

/Kalle

Join my community!

By joining my community on Patreon you will get access to exclusive videos like behind-the-scenes content,  personal vlogs and livestreams from the cabin.

If you join the community it allows me to take bigger risks and make more ambitious videos, blog post and creative projects a reality. It would really mean the world to me if you decide to support me ❤

Read more

leave a comment

2 thoughts on “Välkommen bort till en hemkänsla”

  1. Känner ett stort rungade JAAAAA! När jag hamnade här och läste detta. Nyfiken på hur du tänker vidare om din vision? Pris för vistelse? Hur många samtidigt?…

    1. Va roligt att du känner så 😀
      Jag sitter faktiskt just nu och jobbar på ett upplägg inför kommande kurser och utbildningar här i stugan. Jag kommer att rulla ut mer information om pris, antal och innehåll under juni här på bloggen. Håll utkik 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.