kalle pixlar
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

My big goal for 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Setting big goals for ourselves means that we aim higher than we would otherwise. Sometimes it may feel embarrassing to talk about your dreams and visions, but that is exactly what is needed to make them come true.

Foto: Svanthe Harström

A whole year has passed since I took my first steps as a permanent resident here in my cabin and a few months ago I launched my membership page on Patreon! A place where I share movies and tools for you who are curious about a simpler life off the hamster wheel. At the moment there are 18 members member and although I am incredibly grateful for it, it is only the beginning of this journey.

The goal for 2020

My big goal is to reach at least 181 members before 2020 is over! I’m sure your wondering, “Why exactly 181?” The explanation is actually very simple:
First of all, I like odd number, and secondly 181 members would mean I’m one step closer to calling Patreon my full time job, creating even more movies and blog posts.

The more people join the community on Patreon, the more time I can spend creating even more videos and blog posts. I hope you understand that this is not about greed, I love the creative work I have the opportunity to share on the blog and on Patreon but I want to be able to spend even more time on it 🙂

If you head over to my Patreon page right now you will find:

12 videos
2 blog posts
42 images
2 livestreams

Curious to see the movie about my first year here in the cabin?
Check it out HERE on my Youtube channel

Talk to you soon, take care 💗 

/Kalle

Join my community!

By joining my community on Patreon you will get access to exclusive videos like behind-the-scenes content,  personal vlogs and livestreams from the cabin.

If you join the community it allows me to take bigger risks and make more ambitious videos, blog post and creative projects a reality. It would really mean the world to me if you decide to support me ❤

Read more

leave a comment

9 thoughts on “My big goal for 2020”

 1. Så spännande med filmen och budgeten också,jag tycker ekonomi är jättekul 🙂 har tyvärr inte möjlighet att vara betalande medlem men jag hoppas du uppnår ditt mål! Lycka till!

  1. Va roligt att du gillar det!
   Verkligen inget problem, jag blir glad nog av att du tar dig tiden att skriva till mig 🙂 Tack så mycket Cattis!

 2. Lyssnade på er senaste podd idag. Jag funderar på varför du inte skapar en större följarkrets först, innan du tar det vidare till patreon? Dvs, delar dina videos och ditt content gratis på youtube, för att skapa större intresse och engagemang kring dig och ditt liv. I dagsläget vet jag ju inte alls vad jag får som medlem. Det är ju betydligt lättare att bygga upp sitt varumärke och profil om folk inte behöver betala för det. För ja, ATT det kostar räcker faktiskt som tröskel, som ni diskuterade i podden. Det finns så mycket att konsumera gratis, så även om jag har råd (det handlar alltså inte alltid om att inte ha ekonomin, som du nämner i podden) så skulle jag aldrig betala för att se content jag kan se på andra ställen. Netflix och Spotify är liksom nåt annat, jag får otroligt mycket för en förhållandevis låg summa, och har inget problem med att betala för det. Men jag kan inte betala för varenda influenser jag följer.

  Jag tycker kanske inte heller att det är en jättelyckad approach att din drivkraft är att dina medlemmar ska betala dina räkningar, så att du kan ägna dig åt ”självutveckling och att lyssna inåt”. Missförstå mig inte, jag förstår att skapa content också är ett jobb. Men om jag ska ta av min lön, förvärvad genom heltidsjobb och fem års studier, för att sponsra någon annans navelskådning, då vill jag VERKLIGEN ha valuta för pengarna. Tänker på Jonna och Elin Kero, som jag verkligen uppskattar och tycker om, för att jag följt dom länge, lärt känna och vet att dom levererar. Och det gratis dessutom. Jonnas patreon kom efterhand, när hennes följare efterfrågade det. Vad är dina tankar kring detta? Tycker ni blev ganska enkelspåriga i podden och om man ska förstå sin marknad kan det ju vara bra att försöka förstå andra infallsvinklar. Och du bad om brutal ärlighet (:

  1. Hej Karin,

   Först och främst, va kul att du lyssnar på podden 😊
   Jag har skrivit på den här bloggen i rätt många år och delat med mig av det helt gratis, även Facebook, Instagram och min maillista är också helt utan någon kostnad. Anledningen till att jag valde att starta min Patreon nu är för att jag vill att de som vill följa min resa ska kunna göra det från början. Jag hoppas att de vill vara där medan det händer, inte bara när jag berättar om det i efterhand.

   Det håller jag med dig om, jag betalar självklart inte heller för varje person jag följer och ser upp till. Just nu är det två stycken jag stöttar som jag nämner i podden 😊

   Tråkigt om du ser det som att jag bara sitter och pillar mig i naveln. Min syn på det är att jag försöker inspirera andra som vill ta klivit ut ur ekorrhjulet, Patreon ger mig friheten att tacka nej till t.ex betalande filmuppdrag för att fokusera mer på innehåll åt dem som väljer att följa mig. Att “lyssna inåt” är något jag gör på min fritid och det är något jag kommer fortsätta att göra 😊

 3. Ja, jag förstår vad du menar. Men jag tänker att youtube är rätt effektivt för att jobba upp en större följarskara, snabbt. Och att med det kommer fler följare till patreon också. Ju fler som följer gratis, desto fler kommer antagligen betala också. Det är dessutom lättare att hitta dig och bli intresserad av det du gör om du är bjussig med gratismaterial. Men du bestämmer självklart över dina egna strategier.

  Precis, så om jag ska betala för ett fåtal behöver jag kunna avgöra vilka det ska vara, genom att ha fått lära känna dom och veta vad dom går för.

  Nja, det sa jag inte. Jag sa att jag inte vill stötta någons navelskåderi. Du får fortsätta med precis vad du vill. Men du skriver också, citat ”Frågan om hur jag får dagarna att gå dyker ofta upp, och ska jag vara ärlig så hinner jag inte ens med trots att jag knappt jobbar. Det jag spenderar en stor del av min tid till är självutveckling, vågar lyssna mer inåt för varje dag som går och lära mig mer om mig själv och vem jag är.” Alltså jobbar du knappt men vill ändå ha mina pengar? Ja, jag fattar också att ju fler som följer dig på patreon, desto mer material kan du skapa. Men jag som köpare vill inte bli uppraggad med motiveringen ”jag behöver betala mina räkningar”. Okej, det behöver vi alla? Du måste ju utgå från vad du kan erbjuda mig, inte vad jag kan ge dig. Det är ju ändå jag som är köparen och du som är säljaren, i detta fall.

Leave a Comment

Your email address will not be published.