Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Hur tänkte jag egentligen?

Innan vi fördjupar oss i dagens inlägg, TACK till alla er som kommenterade förra inlägget eller skrev till mig i chatten och delade med er av era egna berättelser. Det värmer och inspirerar mig mer än du kan ana, keep it up 🙂

Min plan för 2018 är enkel:

Mer av det som gör mig lycklig och mindre av det som gör mig olycklig.

Precis som min pappa Lars, kommer jag oavsett ålder alltid sträva efter att vara ung och busig i sinnet. Det underbart okomplicerade livet som barn tilltalar mig än idag väldigt mycket, så varför inte gå tillbaka och efterlikna den livsstilen? Min fantastiska lågstadielärare, Annie, visade mig och mina klasskamrater i årskurs 1 hur ett år ser ut i hennes ögon. Den bilden fastnade och lever kvar än idag.

 

Den 21 februari gör jag min sista dag på mitt heltidsjobb och går helt över till att fokusera med mitt egna företag. För att göra det mer tydligt och fortsätta följa Annies spår har jag valt att dela in 2018 i fyra olika säsonger:

Vår – Mars, april, maj

 Frilansa som filmfotograf, klippare, producera poddar, löpcoach och ta olika roller inom event

Sommar – Juni, juli, augusti

 SOMMARLOV

Höst – September, oktober, november

 Frilansa som filmfotograf, klippare, producera poddar, löpcoach och ta olika roller inom event

Vinter – December, januari, februari

VINTERLOV

 

Den här typen av uppdrag gör jag redan idag och har gjort under en längre tid. Skillnaden blir att jag nu kan göra det jag brinner för på dagtid i stället för att sitta och pressa under nätter som jag hittills har gjort.
Mer vila och sömn = lyckligare Kalle.

Mindre av

Jobb

Mer av

Tid med familj och vänner
Frihet
Skriva musik och berättelser
Filma och fota
Resa
Egentid
Äventyr
Timmerstugan

 

Under februari kommer jag att presentera en ny spännande tjänst här på hemsidan och berätta mer i detalj om hur jag kommer spendera min tid. Hoppas och tror att det kommer inspirera och få dig att tänka till om hur du själv lever idag.

Hela det här året blir ett experiment, jag har ingen aning om hur det kommer att gå men är jävligt taggad på att prova mig fram. Jag kommer aldrig få ett “ja” om jag inte frågar och ber livet om det.

Join my community!

By joining my community on Patreon you will get access to exclusive videos like behind-the-scenes content,  personal vlogs and livestreams from the cabin.

If you join the community it allows me to take bigger risks and make more ambitious videos, blog post and creative projects a reality. It would really mean the world to me if you decide to support me ❤

Read more

leave a comment

2 thoughts on “Hur tänkte jag egentligen?”

 1. Det är riktigt inspirerande att läsa om dig och hur du ser på saker och ting måste jag säga. Fler borde ta chansen att bara se till sig själv och sina egna behov (kanske även jag ☺️)
  Det glädjer mig att se att du gått din egen väg efter gymnasiet och gjort det med bravur.

  1. Va glad jag blir, tack Andreas!
   Det är just av den anledningen jag skriver den här bloggen, jag hoppas att inspirera och planera ett frö hos människor. Sen är det upp till dem själva om de får det att växa eller inte 🙂
   Viktigt att visa att det är fler som har samma tankar och funderingar som en själv även om det ibland känns som att man är ensam om dem.

   Ja, det kändes lite tråkigt att följa i andras fotspår, roligare att skapa en egen liten stig 🙂
   Tack för att du tog dig tiden att kommentera, betyder mycket!

Leave a Comment

Your email address will not be published.