bild
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Äntligen!
sidan är live och ni har hittat hit!

Shit, den här dagen har jag väntat på längre än vad jag vågar erkänna. Under det här nya namnet kommer ni att kunna följa mina äventyr mer på detalj och jag hoppas även att ni vill följa med på många av dem!
Min största mardröm som liten var att växa upp, bli tvungen att ha kostym och jobba på ett kontor. Jag har gjort aktiva val genom livet för att inte hamna hos kostymnissarna och ett av de valen resulterade i den här hemsidan/bloggen.

Nästa äventyr:

I helgen väntar nästa äventyr, jag och min vän Oscar tar våra kajaker och ska slå läger på en öde ö ute i Mälaren. Vi tar inte med oss någon form av mat utan litar på att vår kunskap om skog och vatten ska kunna ge oss tillräckligt med föda under dessa dagar. Vi kommer att hålla er uppdaterade på mina sociala medier, för ni följer väl dem?!
Facebook
Instagram

Om ni fick välja ett enda föremål att ta med er på en öde e, vad skulle det vara? Kommentera gärna!

Om du inte vill missa när jag uppdaterar lägg till din mailadress här så skickar jag uppdateringar:
[newsletter]

 

Join my community!

By joining my community on Patreon you will get access to exclusive videos like behind-the-scenes content,  personal vlogs and livestreams from the cabin.

If you join the community it allows me to take bigger risks and make more ambitious videos, blog post and creative projects a reality. It would really mean the world to me if you decide to support me ❤

Read more

leave a comment

1 thought on “Äntligen live!”

  1. Maria Abrahamsson

    Grymt snygg hemsida! Grattis och snyggt jobbat! Ska bli kul att få följa dina äventyr och projekt. Lycka till i helgen nu och hoppas ni får det toppen – och hittar något ätbart… Jag skulle välja att ha med mig toapapper (och smuggla med saltlakrits).☺️

Leave a Comment

Your email address will not be published.