DSC02587
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leguano Aktiv – “Som en varm kram för foten!”
En minimalistisk sko perfekt för skog och natur oavsett om du springer eller vandrar. Riktigt bra passform, väldigt flexibel och gott om plats för tårna vilket ger foten en otrolig frihet, vilket jag älskar!


Det känns mer som en strumpa än en sko, man känner rötter och sten genom sulan och man låter foten jobba på det sätt den är konstruerad att göra. Eftersom de är väldigt flexibla går de lätt ner i ryggsäcken om man vill ha med dem som extraskor under en långvandring.
Mindre bra var att de sög åt sig vatten under mina löpturer i regn. Vattnet transporterades snabbt ut ur skorna men höll sig kvar i materialet ett tag.
Efter många mil på fötterna sitter de ännu bättre och ett stort plus är att de har riktigt bra grepp på både blöta och torra klippor.
Häl till tå-dropp: 0
Jag kan varmt rekommendera den här modellen!

Är du nyfiken på något mer? Fråga gärna! 🙂
Mer info: gabarfota.se

DSC02639
Är du ny till löpningen? Då ska du verkligen ta det lugnt med minimalistiska skor till en början, se till att lära dig rätt teknik och stressa dig inte fram. Många skadar sig tyvärr för att de tror att “barfotalöpning” är svaret på allt.
Foto: JACQ Productions

 

 

Join my community!

By joining my community on Patreon you will get access to exclusive videos like behind-the-scenes content,  personal vlogs and livestreams from the cabin.

If you join the community it allows me to take bigger risks and make more ambitious videos, blog post and creative projects a reality. It would really mean the world to me if you decide to support me ❤

Read more

leave a comment

1 thought on “Skotest”

  1. Pingback: Skon alla borde äga! - Into Outdoor

Leave a Comment

Your email address will not be published.