Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Så förbättrar du dina relationer IDAG!

En frostig januarikväll för nio månader sen bankade det på dörren. Jag tryckte höger öga mot titthålet och såg Wonder Woman på andra sidan dörren. Eller egentligen var det Mia, min moster, men för mig är hon en superhjälte. Hon visste det inte själv men den dagen skulle hon lära mig något jag kommer att bära med mig helt livet.
När jag nådde min absoluta botten tidigare i år fanns hon där och hjälpte mig förstå. Vi satt vid mitt köksbord, hon greppade en bläckpenna och ritade två cirklar på ett gammalt kuvert.

 

Hon bad mig att se mig själv som den ena cirkel och den andra cirkeln fick representera en person i min närhet. Det tredje mönster som uppstår, mittdelen, det representerar relationen mellan oss två individer. I en perfekt värld är det jämlikt och i balans, två lika starka krafter, men vi har alla våra egna dimensioner på cirklarna. Oavsett om det handlar om en kärleksrelation eller mellan två kollegor måste personerna vara starka i sig själva för att relationen ska fungera. Är cirklarna för överlappande så de nästan bildar en enda cirkel har individerna tappat sin egen identitet. Har cirklarna flutit isär helt har de ingen relation längre.

Anledningen till att jag fortfarande känner mig otroligt träffad av dessa två cirklar är för att jag tappade bort mig själv. Jag vet inte exakt när, jag kan bara gissa att det var någon gång mellan 2015 och 2016. Är man inne i ett dåligt mönster ser man det ofta inte själv för än det är försent. Någon skriker det rakt i ansiktet på en och man vaknar upp. Jag gick vilse och förlorade inte bara mig själv utan även min bästa vän och livs stora kärlek.

Tycker du att mittenpartiet där cirklarna möts är för litet för att representera ett förhållande eller relation? Tänk om, det ska vara ENORMT. Jag menar bara att individens borde vara ännu större, starkare och stabilare för att man ska kunna bidra med något oavsett vilken typ av relation det är.

Med hjälp av cirklarna, ta några minuter och fundera över hur dina relationer ser ut. Kan du göra något ännu bättre för att stärka banden till någon du bryr dig om?

Bara för att vara övertydlig, Mia har inte kommit på dessa cirklar, men jag är väldigt tacksam att hon delade dem med mig. Nu är det min tur att dela dem med dig, jag hoppas de kommer till användning 🙂 På söndag bär det av mot Dubai och sex dagars arbete, jag har fått äran att filma och livesända ett event som jag gör tillsammans med eventbolaget Eventyr. Det blir dune bugging och sandboarding i öknen, föreläsning i världens högsta skyskrapa och såklart lite dötrist konferens, men det kan vi väl bara ignorera och fokusera på det roliga i stället? 😉

Join my community!

By joining my community on Patreon you will get access to exclusive videos like behind-the-scenes content,  personal vlogs and livestreams from the cabin.

If you join the community it allows me to take bigger risks and make more ambitious videos, blog post and creative projects a reality. It would really mean the world to me if you decide to support me ❤

Read more

leave a comment

2 thoughts on “Så förbättrar du dina relationer IDAG!”

  1. Hej,
    Dina inlägg är verkligen inspirerande och så fint att du delar med dig av livet. Som sådant det är. Att läsa dina reflektioner får mig att stanna upp själv. Tack för det,

    1. Hej Johanna, ledsen för sent svar!
      Dina ord värmer verkligen, tack för att du tog dig tiden att kommentera 🙂 Jag tror man kommer mycket längre på att visa upp den ärliga sidan och framför allt prata om den. Hoppas du får en fin dag!

Leave a Comment

Your email address will not be published.