Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Jag vill och försöker verkligen förstå. Varför utsätter man sig dagligen för att läsa hemska saker som händer runt om i världen? Vilken positiv effekt kan det ha?

Om du inte redan gör det, snälla följ satirtecknaren Max Gustafson, han är ett GENI!

En genomsnittlig människa konsumerar idag FEM TUSEN reklamintryck per dag. Tänk hur många löpsedlar du blir matad med utan att ens reflektera över det. Känslan av ångest utan att ens veta vad den grundas i.

Mina vänner och familj vet hur mycket jag avskyr media, mycket på grund av att deras fokus idag ligger på att vara först, inte på att berätta sanningen. De rapporteras spekulationer och “experter” gör utlåtanden. Visst, det finns tidningar som faktiskt endast skriver om det positiva som händer, men hur mycket utrymme får de egentligen?

Precis som de flesta är jag en produkt av min samtid och är aktiv på sociala medier, vilket också är en skev bild av verkligheten. och absolut, jag lever i en egen liten bubbla eftersom att jag vägrar konsumera nyheter och det finns såklart en risk att jag faktiskt missar något som är viktigt. Min filosofi är att om något är tillräckligt viktigt kommer det att nå mig i alla fall.

Jag dömer verkligen inte någon för att de  läser eller tittar på nyheterna, alla har sin egen fria vilja 🙂

Förlåt, nu släpper jag det negativa fokuset och avslutar det här inlägget med något positivt!

Ett nytt år är äntligen här, 2018 blir spännande på många sätt. Nya typer av uppdrag väntar. Resor som Nepal, Spanien och Island står på schemat. Utforska världens genom kameragluggen tillsammans med dem som ligger närmast mitt hjärta.

Join my community!

By joining my community on Patreon you will get access to exclusive videos like behind-the-scenes content,  personal vlogs and livestreams from the cabin.

If you join the community it allows me to take bigger risks and make more ambitious videos, blog post and creative projects a reality. It would really mean the world to me if you decide to support me ❤

Read more

leave a comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.