Föreläsningar

Tidigt under 2015 tog jag steget ut i det okända och sa upp mig från mitt vardagliga jobb för att satsa på min dröm att bli äventyrare på heltid. I mina populära föreläsningar hämtar jag historier från mitt eget liv som egenföretagare och resa fram genom outdoor-livet.

När vill du att jag kommer förbi er?
Spana in de olika föredragen nedan och när ni väl bestämt er kan du klicka vidare här:
– Nej, vi har koll på allt. Ta mig till Facebook. 
– Ja, vi vill utvecklas och inspireras som företag/organisation!


FRÅN HOBBY TILL LIVSSTIL

Föreläsning KalleFölj med på en äventyrlig föreläsning om min resa från soffpotatis till hurtbulle. Drömmer du dig också bort från vardagen? Vad är det egentligen som hindrar dig?

Jag berättar om hur jag gick tillväga för att våga tro på mig själv, skapa mitt eget varumärke och för första gången stå helt utan en fast lön. Jag utlovar en stor igenkänningsfaktor när jag bjuder på mina egna misstag och erfarenheter, välkomna bort!


Sociala medier

Hur blir man synlig i denna djungel av inlägg och statusar?
Den perfekta föreläsningen för företaget som vill motivera sina anställda att på ett lätt och roligt sätt aktivera sig på sociala medier och få företaget att växa.

De sociala medierna är det perfekta verktyget för att kommunicera med era nuvarande och potentiella kunder. Ni kan med hjälp av dem visa upp era produkter och tjänster, utöka era kontaktnät och få hjälp i ert arbete.

Genom att vara aktiv i era kanaler och föra en dialog med kunder och följare bygger ni upp en ärlig relation till dem. Tack vare den relationen kan ni presentera ert företag på ett trovärdig och relevant sätt.


ÄVENTYRAREN, FRAMFÖR OCH BAKOM KAMERAN

Hur genomför man ett soloäventyr om man samtidigt ska dokumentera det?

Jag visar utdrag från flera av mina filmer och går samtidigt igenom hur jag tänkte när jag filmade just det klippet och varför jag tog med det. Du kommer lära dig tips och tricks som du själv kan använda under dina äventyr. Vi går igenom utrustning, min tankeprocess under klippningen, “kill your darlings” och mycket mer.


Omöjligt att bara välja en?
Kontakta mig så sätter vi tillsammans ihop ett helt unikt upplägg!